A cégről

Budova

Az IVAR CS spol. s r.o. vállalat 1992-ben jött létre, mint kereskedő cég összesen 5 alkalmazottal és 3 500 m2 összterülettel. Az elmúlt 25 évben ez a kis kereskedő cég egy modern dinamikus vállalattá vált, mely jelentősen befolyásolja Csehországban és Szlovákiában, valamint Magyarországon is az installációs technika eladását. Számos európai cég műszaki és üzleti képviseleteként működik, víz, fűtés, gáz, szűrés és vízkezelés, szivattyú technika, szolár rendszerek, hőszivattyúk, tárolók, fan-coilok, légkondicionálás és szellőztetőrendszer terén.

 

A vállalat több mint 80 alkalmazottnak biztosít munkát és ez a szám az évről évre emelkedő forgalommal és a termékpaletta bővülésével növekszik. A 26 000 m2 raktárterület, egyben a vállalat székhelye is, mely Kralupy nad Vltavou mellet Podhořanyban található. A temperált raktárcsarnokok 4 200 m2 összterületen garantálják a színvonalas raktárkészletet és a termékek azonnali elérhetőségét.

 

A mi elsődleges célunk a vevő elégedettsége, melyet a professzionális hozzáállással igyekszünk elérni, akár a műszaki tanácsadás akár a szolgáltatások terén.

 

Az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége nálunk magától értetődő. Ügyelünk arra, hogy a legigényesebb nemzetközi követelményeknek is megfeleljenek ISO 9001, Európai szabványoknak és Törvénynek 22/97 Coll. műszaki követelményekről a termékekre.

  • 1992 Alapítva
  • 27 Éve a piacon
  • 80 Alkalmazottak
  • 26 000 m² telephely területe
  • 4 000 m² raktárcsarnok

Hogyan értékelik az IVAR CS társaságot az alkalmazottai ?

Az állandóan növekvő piaci igények kielégítése és a velük kapcsolatos magas operatív előírások teljesítése, mindennapos maximális helytállást jelent, és számomra egyben személyes kihívást is, amely beteljesít.
Ondrej Kučera, a vállalat székhelyének vezetője
Az IVAR CS egy jól működő vállalat, amely a fejlesztéshez megfelelő eszközökkel rendelkezik és ügyel a jó hírneve megőrzésére. Egy példa az átfogó megközelítésre a Thermia hőszivattyúk területe, amelyekre az IVAR CS kizárólagos
Ing. Ján Jokeš, technikai menedzser
Az IVAR CS vállalat a szervezeti és műszaki struktúra fejlesztése érdekében 2000-ben bevezette a vállalatirányítási és -szervezési rendszert a világszintű szabványnak megfelelően. Az erőfeszítés eredménye az ISO 9001 tanúsítvány megszerzése volt.Ezután a vállalat bővített és környezetgazdálkodási rendszert vezetett be az ISO 14001 tanúsítvány szerint és 2018-ban csatlakozatatta az energia gazdálkodási rendszert az ISO 50001 tanúsítvány szerint. Az IVAR CS vállalat jelenleg az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és ISO 50001:2011 tanúsítványok birtokosa.

Az IVAR CS spol. s r.o. vállalat a következőket jelenti ki:

Good Ideas
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Další informace