Budova

Az IVAR CS spol. s r.o. vállalat 1992-ben lett megalapítva, mint kereskedő cég összesen 5 alkalmazottal és 3 500 m2 összterülettel. Az elmúlt 31 évben ez a kis kereskedő cég egy modern dinamikus vállalattá nőte ki magát, mely jelentősen befolyásolja az installációs technika eladását Csehországban, valamint Szlovákiában és Magyarországon. Számos európai vállalat műszaki és üzleti képviseleteként tevékenykedik a víz, fűtés, gáz, szűrés és vízkezelés, szivattyú technika, szolár rendszerek, hőszivattyúk, tárolók, fan-coilok, légkondicionálás és szellőztetőrendszerek terén.

A vállalat több mint 80 alkalmazottnak biztosít munkát és ez a szám az évről évre emelkedő forgalommal és a termékpaletta bővülésével növekszik. A 26 000 m2 raktárterület, egyben a vállalat székhelye is, mely Kralupy nad Vltavou mellet Podhořanyban található. A temperált raktárcsarnokok 5 100 m2 összterületen garantálják a színvonalas raktárkészletet és a termékek azonnali elérhetőségét.

 • A mi elsődleges célunk a vevő elégedettsége, melyet a professzionális hozzáállással igyekszünk elérni, akár a műszaki tanácsadás vagy a szolgáltatások terén.
 • ISO9001
  Az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége nálunk magától értetődő. Ügyelünk arra, hogy a legigényesebb nemzetközi követelményeknek is megfeleljenek ISO 9001, Európai szabványoknak és a törvényeknek 22/97 Coll. műszaki követelmények a termékekre.
 • Az IVAR CS spol. s r.o. vállalat kapcsolódik az EKO-KOM összevont rendszerhez a következő ügyfélszám alatt: EK-F06020667.
 • Az IVAR CS spol. s r.o. vállalat a ASEKOL kollektív rendszerrel együttműködve biztosítja az elektromos berendezések ökológiai likvidálását a használt termékek visszavételi helye a központi raktárban Podhořanyban található.
 • 32
  Éve a piacon
 • 80
  Alkalmazottak
 • 26 000
  m² telephely területe
 • 5 100
  m² raktárcsarnok

Hogyan értékelik az IVAR CS társaságot az alkalmazottai ?

Az állandóan növekvő piaci igények kielégítése és a velük kapcsolatos magas operatív előírások teljesítése, mindennapos maximális helytállást jelent, és számomra egyben személyes kihívást is, amely beteljesít.
Ondrej Kučera, a vállalat székhelyének vezetője
Az IVAR CS egy jól működő vállalat, amely a fejlesztéshez megfelelő eszközökkel rendelkezik és ügyel a jó hírneve megőrzésére. Egy példa az átfogó megközelítésre a Thermia hőszivattyúk területe, amelyekre az IVAR CS kizárólagos
Ing. Ján Jokeš, technikai menedzser

Partnerek számára

Bejelentkezés

Az IVAR CS vállalat a szervezeti és műszaki struktúra fejlesztése érdekében 2000-ben bevezette a vállalatirányítási és -szervezési rendszert a világszintű szabványnak megfelelően. Az erőfeszítés eredménye az ISO 9001 tanúsítvány megszerzése volt.Ezután a vállalat bővített és környezetgazdálkodási rendszert vezetett be az ISO 14001 tanúsítvány szerint és 2018-ban csatlakozatatta az energia gazdálkodási rendszert az ISO 50001 tanúsítvány szerint. Az IVAR CS vállalat jelenleg az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és ISO 50001:2011 tanúsítványok birtokosa.
Good Ideas

Az IVAR CS spol. s r.o. vállalat a következőket jelenti ki:

Tagjai vagyunk az Olasz-Cseh Kereskedelmi Kamarának

CAMIC logo